Ron Werkhoven Bouwkundig Ontwerp- en Adviesbureau

Woning Oisterwijk

  • PROJECT: Verbouw woning
  • OPDRACHTGEVER: Particulier
  • PLAATS: Oisterwijk
  • DATUM: 2010

De bewoners van deze woning uit de jaren 60 wilden hun huis rigoureus moderniseren. Hun 'nieuwe' droomhuis moest vooral licht én ruim ogen. Het resultaat is hier te zien.

De moderne en luxe open keuken vormt het kloppend hart van de strakke woonkamer, waarin een centrale rol is voor de open haard. De mooie lichtinval is te danken aan de twee verticale ramen. De tuin is echt een verlengstuk van het binnenleven geworden, dankzij de openslaande deuren die in de keuken en woonkamer zijn geplaatst.

Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers gecreëerd en is een moderne badkamer geplaatst. Op de bovenste verdieping is een ruime derde slaapkamer. De was- en bergruimte maken het moderne plaatje compleet.